© 2022. All rights reserved.

Managed internet

Bij SQUARE Telecom & ICT krijgt u de internetverbinding die bij uw organisatie past

Managed internet

Bij SQUARE vinden we dat een internetverbinding veilig, snel en betrouwbaar moet zijn.

Een betrouwbare internetverbinding maakt communicatie tussen medewerkers, klanten en partners mogelijk. E-mail, videoconferenties, instant messaging en andere online communicatiemiddelen spelen een belangrijke rol in het moderne bedrijfsleven. Een organisatie zonder betrouwbare internetverbinding kan deze communicatiemiddelen niet optimaal gebruiken, wat de efficiëntie en productiviteit kan beperken.

Afhankelijk van de situatie, leveren we Managed internet via Fiber, xDSL of het mobiele netwerk.

We zorgen ervoor dat uw organisatie de internetverbinding krijgt die het beste aansluit op de bedrijfsvoering, afhankelijk van de locatie, met de beste kwaliteit/prijs verhouding. Waarbij wij in combinatie met onze dienst Cloud managed netwerk ook het volledige beheer van de internetverbinding op ons nemen.

Zakelijk fiber

Zakelijk Fiber is speciaal ontworpen voor organisaties die behoefte hebben aan snelle, betrouwbare en veilige internetverbinding.

Met Zakelijk Fiber krijgt uw organisatie toegang tot een snel en betrouwbaar internetnetwerk dat is gebaseerd op glasvezeltechnologie. Hierdoor kunt u gebruik maken van hoge symmetrische bandbreedtes, waarbij u dezelfde hoge uploadsnelheid als downloadsnelheid heeft. Dit zorgt ervoor dat u snel en efficiënt kunt werken en grote bestanden kunt uploaden en downloaden zonder enige vertraging.

Met standaard snelheden tussen de 50 en 500 Mbit/s is Zakelijk Fiber internet veel sneller dan traditionele internetverbindingen zoals xDSL en kabelinternet. Maar wat Zakelijk Fiber echt onderscheidt van andere internetverbindingen is de mogelijkheid om op te schalen naar hogere snelheden tot 1 Gb/s, wat belangrijk kan zijn voor organisaties met groeiende behoeften.

Zakelijk Fiber biedt ook de mogelijkheid om meerdere VLAN’s te gebruiken om verschillende diensten te scheiden. Met VLAN’s kunt u uw bedrijfskritieke applicaties scheiden van het reguliere internetverkeer en zo de prestaties en veiligheid van uw netwerk verbeteren.

xDSL

Onze xDSL internetdiensten maken gebruik van verschillende technologieën, zoals ADSL, (B)VDSL en Vplus, om uw thuiswerkplek of kantoorlocatie te verbinden met het internet.

xDSL wordt geleverd op basis van koperparen tussen de wijkcentrale/straatkast van KPN en het aansluitadres. Dit is de “local loop”. De koperdraden zijn in het bezit en in beheer van KPN.

Mobiel internet (4G/5G)

Op locaties waar vaste internetverbindingen zoals Zakelijk Fiber niet te realiseren zijn, bieden wij de mogelijkheid om permanent internet te leveren via het stabiele mobiele 4G en 5G netwerk van onder andere KPN, inclusief een vast IP-adres.

Deze oplossing kan ook dienen als tijdelijke voorlooprouter of als back-upverbinding in geval van storingen op de vaste verbinding. Zo kunnen we een betrouwbare en flexibele internetoplossing bieden die voldoet aan uw behoeften.