© 2022. All rights reserved.

Cloud managed werkplek

Gebruik al uw bedrijfstoepassingen optimaal met onze Cloud managed werkplek.

Cloud managed werkplek

Met de Cloud managed werkplek (CMW) van SQUARE kunnen uw medewerkers vanaf elke locatie en elk apparaat toegang krijgen tot hun bestanden, applicaties en andere digitale bronnen. Dit betekent dat medewerkers kunnen werken vanuit huis, onderweg of op kantoor, waardoor de flexibiliteit wordt vergroot en de productiviteit wordt verhoogd.

Wij bieden uw organisatie flexibiliteit met een maandelijks opzegbaar contract. De Cloud managed werkplek kan eenvoudig worden opgeschaald op basis van de behoeften van uw organisatie, wat betekent dat het aantal gebruikers en de opslagcapaciteit gemakkelijk kunnen worden aangepast aan veranderende omstandigheden.

Onze werkplek biedt geavanceerde back-up en beveiligingsfuncties, zoals multifactor-authenticatie en geavanceerde bedreigingsbescherming, om ervoor te zorgen dat de gegevens van de organisatie veilig zijn. De werkplek voldoet aan verschillende compliance-standaarden, zoals HIPAA, GDPR en ISO 27001, waardoor uw organisatie kan voldoen aan de regelgeving die van toepassing is op uw branche.

Veilig

Met de groei van cyberdreigingen en de evolutie van technologieën worden computers, mobiele apparaten en netwerken steeds kwetsbaarder voor kwaadaardige activiteiten zoals phishing, malware en ransomware-aanvallen. Microsoft 365 is ontworpen met Zero Trust als centraal architectuurprincipe. “Zero Trust” is een beveiligingsmodel waarbij elke actie of transactie, zowel binnen als buiten een organisatie, wordt geauthenticeerd en geverifieerd voordat toegang wordt verleend. Het principe is dat er geen vertrouwen is in gebruikers of apparaten, zelfs niet als ze zich binnen de grenzen van het netwerk bevinden.

De Cloud managed werkplek van SQUARE maakt onder andere gebruik van Microsoft Defender, een geavanceerde beveiligingsoplossing die gebruik maakt van machine learning en kunstmatige intelligentie om potentiële bedreigingen te detecteren en te elimineren. De werkplek wordt volledig beheerd en ondersteund met remote monitoring en management tools. Dit betekent dat gebruikers op elk moment en op elke locatie toegang hebben tot hun werkomgeving via de Cloud, zonder zich zorgen te hoeven maken over het beheer van de IT-infrastructuur.

Wij zorgen voor een veilige en stabiele werkomgeving door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en door proactief te monitoren en te beheren. Onze technische experts staan altijd klaar om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat uw werkomgeving optimaal blijft functioneren.

Altijd up-to-date

Wij begrijpen het belang van een altijd up-to-date en veilige werkplek. Door de apparaten up-to-date te houden met de nieuwste beveiligingsupdates, wordt de kans op een beveiligingslek aanzienlijk verkleind. Hierdoor wordt de gevoelige informatie van het bedrijf beschermd en de kans op datalekken geminimaliseerd.

Door het regelmatig upgraden van de software en het bijhouden van de apparaten, kunnen prestatieproblemen worden verholpen en kunnen de apparaten optimaal blijven presteren. Dit verbetert de productiviteit van de medewerkers en vermindert de downtime.

Back-up

Wij hebben een flexibele en beveiligde oplossing voor het maken van back-ups van kritieke gegevens van uw werkplek. Dit omvat alles van bestanden en mappen tot individuele e-mailbijlagen en toegangsrechten. Het voordeel hiervan is dat gegevens snel kunnen worden hersteld wanneer dat nodig is, waardoor downtime wordt voorkomen en bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd.

Hardware

Wij leveren alle benodigde hardware voor een succesvolle integratie met onze Cloud managed werkplek (uitsluitend met high-end premium producten van o.a. Microsoft Surface en HP).

Microsoft Surface is een hardware lijn die speciaal is ontworpen om naadloos te integreren met Microsoft 365 en de Cloud managed werkplek van SQUARE. Door de perfecte afstemming tussen de hardware en software, biedt Surface een optimale gebruikservaring.

Elke laag van Surface, van chip tot cloud, wordt ontwikkeld en onderhouden door Microsoft, waardoor je ultieme controle, proactieve bescherming en gemoedsrust krijgt, waar en hoe het werk ook wordt gedaan. De Surface voor zakelijk gebruik integreert Microsoft-beveiliging op elk niveau van het apparaat, van hardware tot firmware en van besturingssysteem tot Microsoft 365-beheertools voor de Cloud.

Microsoft Surface heeft een uitgebreid productaanbod dat geschikt is voor verschillende rollen, functies en niveaus binnen een organisatie.